Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kijk wat ik meeneem!
Kijk wat ik meeneem!
Kijk wat ik meeneem! <br/>Auto’s rijden niet alleen, ze vervoeren ook van alles. Wat hangt er aan de kraan van Willem de muis? Waarom is het zo koud in het ... »
 
 
 
 
 

Wie rijdt? Pop-up
Wie rijdt? Pop-up
Tuuutaatuuutaa!<br/>Daar rijdt Olifant in zijn brandweerwagen!<br/>Vroooaaaammm!<br/>Was dat Poes? Giraf? Nee, het was Haas!<br/><br/>Een stoer prentenboek v... »
 
 
 
 
 

Franky
Franky
Sam houdt van robots. Hij weet zeker dat ze op een verre planeet wonen. Daar moet iedereen om lachen.Is er dan niemand die hem begrijpt?
Toch wel. Franky! »
 
 
 
 
 

Toeta!
Toeta!
Auto's en hun geluiden kunnen heel verschillend zijn. In dit boekje komen er enkele voorbijgereden. Toeta! Luister, daar komt de eerste al!
Grappig kartonboe... »
 
 
 
 
 

Tiefseedoktor Theodor
Tiefseedoktor Theodor
Tiefseedoktor Theodor »
 
 
 
 
 

Aap op straat
Aap op straat
Vader en zoon zijn onderweg naar huis. Maar wat is het druk, en wat gaat het traag! En het apenzoontje is nog lang niet uitgespeeld. Hij ontsnapt uit zijn ve... »
 
 
 
 
 

Het eiland van Olifant
Het eiland van Olifant
Na een storm op zee belandt Olifant op een eiland. Hij roept om hulp, en kijk, daar komt Muis al aanvaren. Olifant mag bij hem instappen, maar het bootje is ... »