Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Fallen cadeaubox
Fallen cadeaubox
<h3><em>Fallen cadeaubox</em></h3><p>De populaire youngadult-serie <em>Fallen</em> van bestsellerauteur Lauren Kate gaat over liefde, bedrog, vriendschap en ... »
 
 
 
 
 

Kwelling
Kwelling
<h1>Het adembenemende vervolg op de internationale bestseller <em>Fallen</em></h1><p>Hel op aarde. Zo voelt het voor Luce om gescheiden te zijn van haar gro... »
 
 
 
 
 

Lauren Kate
Lauren Kate
Fallen & Torment »
 
 
 
 
 

Tormento / Torment
Tormento / Torment
 »
 
 
 
 
 

Passie
Passie
<h1>Een eeuwige liefde, gedoemd te mislukken... </h1><p>Luce is bereid te sterven voor Daniël. En dat heeft ze ook gedaan, keer op keer. Door de tijd heen ... »
 
 
 
 
 

Passion
Passion
A FALLEN NOVEL. Fallen (Cloth) (Delacourte). Desperate to unlock the curse that condemns her love for Daniel, Luce... »
 
 
 
 
 

Waterfall
Waterfall
<p><em>De Teardrop</em>-serie vertelt het verhaal van de 17-jarige Eureka, met haar tranen heeft ze de kracht om een wereld weg te spoelen. Het onvoorstelbar... »
 
 
 
 
 

Engelsnacht
Engelsnacht
Wieder geboren um wieder zu lieben Lucinda Price ist 17 und denersten Tag auf dem Internat als sie ihn sieht Daniel Grigori den unglaublichattraktiven aber a... »
 
 
 
 
 

Teardrop
Teardrop
<p><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/>... »
 
 
 
 
 

Fallen
Fallen
<p>Wat als de persoon voor wie je voorbestemd bent nooit de JOUWE kan worden? Vanaf de allereerste schooldag trekt de mysterieuze, onweerstaanbaar aantrekkel... »