Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De roep van de wildernis
De roep van de wildernis
Buck is een Schotse herder die samen met zijn baas een heerlijk leventje leidt. Maar als hij op een dag wordt ontvoerd uit zijn huis, begint er voor hem een ... »
 
 
 
 
 

De reis om de wereld in 80 dagen
De reis om de wereld in 80 dagen
De reis om de wereld in 80 dagen (geschreven door Jules Verne) is een geweldig avontuur dat begint in Londen. Daar wedt Phileas Fogg, een gentlemuis, met zij... »
 
 
 
 
 

Het zwaard in de steen
Het zwaard in de steen
Het zwaard in de steen is een onderdeel van de beroemde Arthur legenden. Dat zijn oude verhalen over de legendarische koning Arthur en zijn ridders van de ro... »
 
 
 
 
 

Schateiland
Schateiland
Mijn passie voor literatuur begon heel lang geleden, toen ik nog klein was. Ik bracht uren door met het lezen van spannende boeken, waarin ik fantastische av... »
 
 
 
 
 

Onder moeders vleugels
Onder moeders vleugels
Alles begon met een uitnodiging voor een feestje...De vier zusjes March: MEg, Jo, Beth en Amy wonen samen met hun moeder in een kleine stad, terwijl hun vade... »
 
 
 
 
 

Robin Hood
Robin Hood
In het onfortuinlijke rijk van koning Richard houdt een held zich verscholen in het woud van Sherwood. Het is Robin Hood, die samen met Little John, Lady Mar... »