Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mijn status is positief
Mijn status is positief
Met Mijn status is positief. Een dagboek in zwartwit brengen journaliste Annemie Struyf en fotografe Lieve Blancquaert opnieuw een onthutsend en beklijvend v... »
 
 
 
 
 

Voorbij de grens
Voorbij de grens
Lieve Blancquaert met het fascinerende verhaal achter het tv-programma <i>Voorbij de grens</i>;;;Een ontroerend en eerlijk boek, waarin Lieve Blancquaert uit... »
 
 
 
 
 

(Straf)tijd
(Straf)tijd
Wie het programma Zomer 2006 op VRT TTn heeft gezien weet hoe Lieve Blancquaert werkt. De voortreffelijke kwaliteit en intensiteit van haar fotografische por... »
 
 
 
 
 

Iemand
Iemand
Journaliste Annemie Struyf en fotografe Lieve Blancquaert reizen samen door het wondermooie Zuid-Afrika.;;;Een hectische, aangrijpende zoektocht naar al die ... »
 
 
 
 
 

Omringd door engelen
Omringd door engelen
Ik ben er z klaar voor. Dus laat me gaan. Uiteindelijk ga ik jullie alleen maar voor Ik ben een gelukkig man. Op 7 december 2008 stapte Carl Ridders uit het ... »
 
 
 
 
 

Borstbeelden
Borstbeelden
Reconstructie van een vrouw Ik voelde mij geen vrouw meer. De borstreconstructie heeft mij gered. Het is een vaak gehoorde opmerking van vrouwen die na een b... »