Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Komt een vrouw bij de dokter
Komt een vrouw bij de dokter
Komt een vrouw bij de dokter is het openhartige verslag van Stijn die in de bloei van zijn leven geconfronteerd wordt met de terminale ziekte van zijn vrouw ... »
 
 
 
 
 

De weduwnaar
De weduwnaar
Na de dood van zijn vrouw Carmen, dompelt Stijn zich onder in het uitgaansleven van Amsterdam en Ibiza. Aan rouwen komt hij nauwelijks toe. Tot hij met zijn ... »
 
 
 
 
 

Klunen
Klunen
Korte verhalen, columns en andere onweerstaanbare onzin van Kluun.Klunen2 is een lawine van hilarische, ontroerende en aanstootgevende verhalen over vrouwen,... »
 
 
 
 
 

DJ
DJ
<p>Bestsellerauteur Kluun mag voor een revolutionaire nieuwe tv-show een reportage maken over zijn jeugdvriend DJ Thor, die in Las Vegas woont in een wereld ... »
 
 
 
 
 

DJ
DJ
Bestsellerauteur Kluun is onlangs gescheiden en probeert de draad weer op te pakken. Maar het zit hem niet mee. Met zijn ex strijdt hij om de kinderen en de ... »
 
 
 
 
 

Familieopstelling
Familieopstelling
<p>Achttien jaar nadat zijn vrouw Carmen is overleden en zeven jaar nadat zijn huwelijk met Roos op de klippen is gelopen, blijkt ook de zoveelste nieuwe lie... »
 
 
 
 
 

Help, ik heb een puber!
Help, ik heb een puber!
De onvermijdelijke opvolger van de bestseller Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

Dit boek is een survivalgids voor puberouders én een ode aan pubers ... »
 
 
 
 
 

Stampvol verhalen
Stampvol verhalen
Voor iedereen die van lezen houdtWant iedereen moet de kans krijgen om te leren lezen en schrijvenMeer dan 76 miljoen kinderen in ontwikkelingslanden gaan ni... »