Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

KIKKERBILLEN
KIKKERBILLEN
KIKKERBILLENEen reisverhaal van twee kinderen, Fenna en Tom. Zij emigreren naar Indonesië, waar ze in een totaal andere wereld terecht komen.Een leefstijl d... »
 
 
 
 
 

De geheimen van tallorius
De geheimen van tallorius
Donna haat het kleine miezerige stadje Whitecourt in Alberta, desondanks zal ze daar de komende maanden haar tijd spenderen op aandringen van haar moeder. Ha... »
 
 
 
 
 

Sarah
Sarah
SARAHDe negentienjarige Sarah Haselaar is weggelopen van huis. Doorweekt van de regen brengt ze de nacht buiten door.Ze krijgt hulp aangeboden van Dolores, d... »
 
 
 
 
 

De liefde van een gebroken hart
De liefde van een gebroken hart
Jasmijn is een jonge Nederlandse vrouw die de kans krijgt om voor een korte periode terug te keren naar haar geboorteland, Spanje.<br/>Ze wordt ingehuurd doo... »
 
 
 
 
 

TOEVAL OF HET LOT?
TOEVAL OF HET LOT?
Toeval of het lot?Alicia, woonachtig in Amsterdam, heeft haar studie bedrijfskunde afgesloten en is continu op zoek naar de juiste baan.Eindelijk heeft ze ee... »
 
 
 
 
 

BALANS IS DE SLEUTEL
BALANS IS DE SLEUTEL
BALANS IS DE SLEUTEL. Balans is de sleutel is een samengesteld boek - Twee in een. Een eerste deel: Veranderen is voor anderen, toch? Dit is een inleidend ge... »
 
 
 
 
 

De geheimen van Tallorius
De geheimen van Tallorius
Donna Clarke haat het kleine miezerige stadje Whitecourt in Alberta, desondanks zal ze daar de komende maanden haar tijd spenderen op aandringen van haar moe... »
 
 
 
 
 

Stilte Graag!
Stilte Graag!
“Stilte Graag!” is smeuïg, sappig en sexy van de eerste tot de laatste bladzijde. Erik le Romancier is schrijver van literaire non-fictie. Zijn werk wor... »
 
 
 
 
 

Gebroken hart
Gebroken hart
Jasmijn is een jonge Nederlandse vrouw die de kans krijgt om voor een korte periode terug te keren naar haar geboorteland, Spanje.Ze wordt ingehuurd door de ... »
 
 
 
 
 

Verbreek de stilte
Verbreek de stilte
De ouders van Thomas, Lenneke en floor komen in aanraking met een sekte, omdat hen is vertelt dat ze dan betere ouders zouden zijn.De kinderen worden aan hun... »