Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lech set 10 stuks
Lech set 10 stuks
Tess heeft haar droombaan gevonden als accountmanager bij het populaire pr-bureau Image House. De mooiste opdrachten stromen binnen, maar het succes heeft oo... »
 
 
 
 
 

Ibiza 1
Ibiza 1
 »
 
 
 
 
 

Amsterdam
Amsterdam
<p>In het winterse <em>Amsterdam</em> van bestsellerauteur Kiki van Dijk, bekend van o.a. de thrillers <em>Vlieland</em> en <em>Parijs</em>, heeft dierenarts... »
 
 
 
 
 

Gstaad
Gstaad
<p>In de spannende winterthriller <em>Gstaad</em> van bestsellerauteur Kiki van Dijk belandt de introverte journalist Puck op een persreis naar Zwitserland i... »
 
 
 
 
 

Ibiza de erfenis
Ibiza de erfenis
Dorien is een wereldberoemde fotograaf die de wereld rondvliegt voor opdrachten. Als ze in Nederland is, leidt ze een prettig leven met haar puberzoon Mick. ... »
 
 
 
 
 

Londen
Londen
<p>In de huiveringwekkende thriller <em>Londen</em> van bestsellerauteur Kiki van Dijk, bekend van o.a. thrillers als <em>Parijs</em>, <em>Vlieland</em> en <... »
 
 
 
 
 

Pisa
Pisa
Een gezinsvakantie naar Pisa neemt een totaal onverwachte wending.Janine en Enrico runnen samen een goedlopend Italiaans restaurant in Delft. Enrico is de fl... »
 
 
 
 
 

Nice
Nice
 »
 
 
 
 
 

Barca
Barca
De succesvolle Hellen woont al elf jaar in Barcelona. Als een jongetje van vijf verdwijnt van de school tegenover haar appartement, zet zij haar populaire tr... »
 
 
 
 
 

Ibiza de erfenis
Ibiza de erfenis
 »