Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het dodenpad
Het dodenpad
...en toen ik mijn ogen sloot en mijn geest opende, zag ik het hele tafereel weer voor me: de kring van stenen, de dwergachtige meidoorn, Rachels laatste ade... »
 
 
 
 
 

Naked
Naked
Londen, 1976. De keurige en mooie 16-jarige Lili valt als een blok voor de hippe en rebelse Curtis Ray, het muzikale genie van de band Naked. Maar dan versch... »
 
 
 
 
 

Bang geboren
Bang geboren
Elliot is al sinds zijn geboorte doodsbang, voor bijna alles. Hierdoor leidt hij een geïsoleerd bestaan bij zijn moeder in huis. Het enige dat zijn angst no... »
 
 
 
 
 

Killing God
Killing God
Dawn Bundy is fifteen. She doesn't fit in and she couldn't care less.... »
 
 
 
 
 

Zwartkonijn
Zwartkonijn
Pete Boland heeft het de hele zomervakantie, zoals alleen pubers dat kunnen, druk met nietsdoen. Lange, snikhete dagen glijden voorbij. Maar dan belt zijn ou... »
 
 
 
 
 

Glider Infrantryman
Glider Infrantryman
Behind Enemy Lines in World War II »
 
 
 
 
 

Hondenjong
Hondenjong
Jeet groeit op te midden van een roedel wilde honden. Als hij na een mislukte roofoverval in een besloten gemeenschap terechtkomt, vermenselijkt hij. Het dor... »
 
 
 
 
 

Kissing The Rain
Kissing The Rain
Kissing the Rain »
 
 
 
 
 

Dood aan God
Dood aan God
Dawns vader is ex-junkie, eenmalig pedofiel, en… herboren christen. Religie is zijn nieuwste verslaving, die hem naar eigen zeggen weer op het rechte pad he... »