Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Komicanon
De Komicanon
Deze dvd bevat het heugeleukste van Koot & Bie in de vorm van een in 2003 door kijkers gekozen Top 18, die toentertijd onder de titel De terugkeek van Van Ko... »
 
 
 
 
 

De verrekijker
De verrekijker
Kees van Kooten besluit voor de laatste keer zijn boekenkast op te schonen. Hierbij stuit hij op het fotoalbum dat zijn vader, dienstplichtig sergeant der ar... »
 
 
 
 
 

De tachtigjarige vrede
De tachtigjarige vrede
Nog niet zo lang geleden zei Kees van Kooten in een interview: ‘Een biografie is niet meer nodig, ik heb alles zelf verteld. Ik ga de rest van mijn leven v... »
 
 
 
 
 

Treitertrends
Treitertrends
 »
 
 
 
 
 

Het dierbaarste
Het dierbaarste
Door de jaren heen heeft Kees van Kooten verslag gedaan van zijn hilarische huiselijk leven, en dieren zijn hier onlosmakelijk mee verbonden. Varkens, reiger... »
 
 
 
 
 

Siegfried Woldhek
Siegfried Woldhek
Woldhek portretteert. Hij vergroot niet uit, maar toont in zijn portretten de werkelijkheid. Hij tekent mensen zoals ze zijn. Dat maakt zijn werk waardevol e... »
 
 
 
 
 

Alles goed?
Alles goed?
Deze dvd duurt bijna drie uur en telt 45 lachwekkende. Met Moeder en zoon Van Putten de Vieze Man Vogel De Mik de Zusjes Veenendaal de Duitse leraar Koos Ko... »
 
 
 
 
 

Puur Vieziek
Puur Vieziek
Waarschuwing ndash Nu wij mannen en vrouwen goddank niet langer als Lustobjecten beschouwen is het goed ons te herinneren hoe bandeloos het er ver vr de chri... »
 
 
 
 
 

Schertz, zatire en yronie
Schertz, zatire en yronie
De Ironie verbergt Scherts achter de Ernst en de Satire verbergt Ernst achter de Scherts en hier vindt u al deze genres bijeen: Schertz, Zatire en Yronie (vo... »
 
 
 
 
 

Puur Vieziek volgens Van Kooten & De Bie
Puur Vieziek volgens Van Kooten & De Bie
De succesvolle dvd over taal, Schertz, Zatire en Yronie, wordt nu... »