Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Liefde
Liefde
Nadat Karl Ove Knausgård zijn vriendin verlaten heeft vertrekt hij eenzaam en gedeprimeerd naar Stockholm. Voor hij het weet heeft hij niet alleen de nieuwe... »
 
 
 
 
 

Nacht
Nacht
Karl Ove verhuist op 18-jarige leeftijd naar het hoge Noorden, waar hij aan de slag gaat als leraar. Niet dat hij geïnteresseerd is in een carrière in het ... »
 
 
 
 
 

Nacht
Nacht
 »
 
 
 
 
 

Engelen vallen langzaam
Engelen vallen langzaam
In de tweede helft van de zestiende eeuw verschijnen twee engelen aan de elfjarige Antinous Bellori. Hij raakt zo van ze in de ban dat hij besluit zijn leven... »
 
 
 
 
 

Alles hat seine Zeit
Alles hat seine Zeit
Alles hat seine Zeit »
 
 
 
 
 

Winter
Winter
In Winter, het tweede deel van de Vier seizoenen-reeks, wordt Knausgårds dochter Anne geboren. Meer nog dan in het eerste deel richt hij zich direct tot dez... »
 
 
 
 
 

De morgenster
De morgenster
Het is nazomer en heet in het Noorse Bergen, heter dan ooit. Opeens verschijnt er een enorme ster aan de hemel. Niemand weet waar hij vandaan komt. En het du... »
 
 
 
 
 

Winter
Winter
In <i>Winter</i>, het tweede deel van de Vier seizoenen-reeks, wordt Knausgårds dochter Anne geboren. Meer nog dan in het eerste deel richt hij zich direct ... »
 
 
 
 
 

Lente
Lente
Karl Ove is met zijn drie maanden oude dochter Anne onderweg naar zijn vrouw Linda, die is opgenomen. We volgen hen tijdens een roadtrip van zonsopgang tot z... »