Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zwarte seconden
Zwarte seconden
Helga Joner beleeft de nachtmerrie van alle moeders. Haar dochter Ida gaat even naar de kiosk om een tijdschrift over paarden en wat kauwgum te kopen. Ze kom... »
 
 
 
 
 

Pakket Wie de wolf vreest
Pakket Wie de wolf vreest
Pakket met 5 exemplaren Wie de Wolf vreest »
 
 
 
 
 

Zwanenzang
Zwanenzang
<p>Psychologische en razend spannende thriller van de koningin van de Scandinavische crime</p><p>Een alleenstaande moeder vindt een verontrustende tekening i... »
 
 
 
 
 

Veenbrand
Veenbrand
In een caravan op het terrein van een boer worden de lichamen gevonden van een vrouw en een klein kind. Ze zijn met messteken om het leven gebracht. Inspecte... »
 
 
 
 
 

De fluisteraar DL
De fluisteraar DL
dwarsligger 605 Karin Fossum De fluisteraar‘Van een ongekend hoog niveau.’ – 4 sterren VN Detective & Thriller GidsRagna Riegel werkt bij een goedkoop ... »
 
 
 
 
 

Wie de wolf vreest
Wie de wolf vreest
GROTE LETTER UITGAVEEen psychiatrisch patiënt, die ervan verdacht wordt een oude vrouw met een bijl te hebben vermoord, wordt tijdens een bankoverval als gi... »
 
 
 
 
 

Fremde Blicke
Fremde Blicke
Fremde Blicke »
 
 
 
 
 

De Indiase bruid
De Indiase bruid
De bedachtzame vrijgezel Gunder Jomann gaat op reis naar India om een vrouw te zoeken. Zijn oog valt op Poona. Zij is serveerster in een restaurant en hij ga... »