Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

West-Engeland
West-Engeland
 »
 
 
 
 
 

Bourgondie
Bourgondie
 »
 
 
 
 
 

Kanaaleilanden
Kanaaleilanden
<p>Ontdek de Kanaaleilanden op vakantie met deze Dominicus-reisgids en verken eilanden vol historie en cultureel erfgoed. De Kanaaleilanden waren jarenlang h... »
 
 
 
 
 

Loire
Loire
 »
 
 
 
 
 

Porto
Porto
ANWB Extra reisgids Porto - PortugalOntdek Porto met de compleet vernieuwde reisgids ANWB Extra Porto! Door de combinatie van het lekkere klimaat, fijne stra... »
 
 
 
 
 

Macedonië
Macedonië
ANWB Extra reisgids Macedonië <br/>Ontdek Macedonië met de compacte reisgids ANWB Extra Macedonië!<br/>In Macedonië kun je nog lange afstanden door prach... »
 
 
 
 
 

Cees Dam over architectuur
Cees Dam over architectuur
Cees Dam (1932) publiceerde als architect en als hoogleraar en decaan van de faculteit Bouwkunde, TU Delft, talloze lezingen, artikelen en andere teksten ove... »
 
 
 
 
 

Macedonië
Macedonië
ANWB Extra reisgids Macedonië Ontdek Macedonië met de compacte reisgids ANWB Extra Macedonië!In Macedonië kun je nog lange afstanden door prachtig landsc... »
 
 
 
 
 

Bourgogne
Bourgogne
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.Karin Evers beperkt zich niet tot he... »