Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een spel in de nacht
Een spel in de nacht
<p>Leespret met stickers. </p><p></p><p>Dit leuke verhaal zal kinderen die pas leren lezen ongetwijfeld aanspreken. Het is erg herkenbaar en zal helpen o... »
 
 
 
 
 

1 Minuutje voor het slapen gaan
1 Minuutje voor het slapen gaan
Geniet uw kind van een verhaaltje wanneer het bedtijd is? Vindt u het leuk om uw kleine spruit te verwennen met een goedenachtverhaaltje? Dan is dit boek ech... »
 
 
 
 
 

Een dans op het bed
Een dans op het bed
11 korte verhaaltjes voor beginnende lezers. <br/><br/>in dit boek lees je heel wat! van een dans op het bed, van An die een taart bakt, en van Daan die ... »
 
 
 
 
 

Fleur is op Tom
Fleur is op Tom
<p>Ssst..ik lees! - Avi1. </p><p></p><p>als fleur tom op school ziet, dan is ze zo rood als wat. dan doet het raar in haar buik. wat moet ze nu? fleur be... »
 
 
 
 
 

Met de klas naar zee... en nog veel meer
Met de klas naar zee... en nog veel meer
11 korte verhaaltjes voor beginnende lezers. <br/><br/>in dit boek lees je heel wat! van een klas die naar zee gaat. van brit, en haar paard. en van tre... »
 
 
 
 
 

Piet stoer en het vuur
Piet stoer en het vuur
door het raam ziet piet vuur.
een vlam en nog een vlam.
dat is heel veel vuur.
het vuur is groot en heet.
ma, roept piet stoer.
kom snel naar hier.
ma ziet h... »
 
 
 
 
 

Draak is weg
Draak is weg
Een nieuw avontuur van Piet Stoer en zijn hond Draak. Over stoer zijn maar soms ook niet. Voor lezers vanaf 6 jaar.Op een ochtend ontdekt Piet Stoer dat zijn... »
 
 
 
 
 

Op reis naar de zon
Op reis naar de zon
<p>Ssst ...Ik lees. </p><p></p><p>wout is op reis. op reis in een ver land. een land met veel zon. hij heeft het naar zijn zin. maar al gauw is wout de z... »