Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De IJzerprinses
De IJzerprinses
The Iron Fey 2: Mijn naam is Meghan Chase. Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al... »
 
 
 
 
 

De IJzerkoningin
De IJzerkoningin
The Iron Fey 3: <br/>Mijn naam is Meghan Chase. Ik dacht dat het voorbij was. Dat Ash en ik eindelijk samen konden zijn nu we allebei verbannen zijn uit Nimm... »
 
 
 
 
 

Nacht van de draak
Nacht van de draak
Boze krachten hebben het lot van de wereld in handen…Eens in de duizend jaar, wanneer een nieuw tijdperk aanbreekt, krijgt degene die op dat moment eigenaa... »
 
 
 
 
 

Offergave
Offergave
Nu Allie haar geliefde Zeke moet missen, wil ze eigenlijk nog maar één ding: wraak nemen op de levensgevaarlijke vampier Sarren, die eropuit is om de werel... »
 
 
 
 
 

Bloedband
Bloedband
Nu ze Zeke, de jongen op wie ze verliefd is, heeft moeten achterlaten in Eden, heeft Allie nog maar één doel voor ogen: haar maker, Kanin, redden uit de kl... »
 
 
 
 
 

De IJzerprins
De IJzerprins
Reis met Ash mee naar het einde van de wereld in The Iron Fey.
Winterprins Ash zag liefde altijd als een zwakte.Tot hij Meghan Chase ontmoette. Nu is Me... »
 
 
 
 
 

Inferno
Inferno
Talon-sagaHet is tijd om terug te slaanDeel 5Ember heeft ontdekt dat de Oudste Draak, de leider van de wrede drakenorganisatie Talon, maar op één ding uit ... »
 
 
 
 
 

De IJzerprinses
De IJzerprinses
The Iron Fey 2:Mijn naam is Meghan Chase. Ik ben mijn belofte aan Ash, de Winterprins, nagekomen en ben meegegaan naar het Winterhof. Hoe lang ik daar nu al ... »
 
 
 
 
 

De IJzerprinses
De IJzerprinses
Vijandige fae, verraad en verboden liefde: welkom terug in de magische wereld van The Iron Fey.
Meghan Chase moet haar belofte aan prins Ash nakomen en ... »