Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mila en haar vriendjes
Mila en haar vriendjes
Mila is vandaag bij papa. Tim en Liza, haar nieuwe vriendjes, komen spelen.Ze spelen dat ze monsters zijn. Papa doet vrolijk mee. Hij geeft hun grappige mons... »
 
 
 
 
 

Ridder Tim is dapper
Ridder Tim is dapper
Een grappig en herkenbaar boek over durf en zelfvertrouwen. Voor moedige ridders vanaf 4 jaar.Samen met zijn vrienden Saar en Max gaat ridder Tim naar de spe... »
 
 
 
 
 

Warme truien
Warme truien
Een betrokken verhaal waarin kinderen beleven en ervarendat ze met iets kleins grote dingen kunnen bereiken.Voor alle kinderen vanaf 5 jaar.Hallo, wij zijn d... »
 
 
 
 
 

PIen is niet bang
PIen is niet bang
Pien is nooit bang.Ze durft op een hoge schommel.Of naar de dokter voor een prik.En in een bad vol water.Neen, Pien is nooit bang.Of toch... misschien een be... »
 
 
 
 
 

Ridder Tim kan tegen zijn verlies
Ridder Tim kan tegen zijn verlies
Ridder Tim speelt graag met Saar. Voetballen, gezelschapspelletjes, het maakt hem eigenlijk niet uit. Hij vindt alles leuk. Toch is er een klein probleempje:... »
 
 
 
 
 

Pien is Sint
Pien is Sint
 »
 
 
 
 
 

Poes denkt aan vis
Poes denkt aan vis
Welkom op het dierenplein! Hier leven en spelen alle dieren samen. Poes, Muis, Aap, Giraf, Konijn en Hond zijn zes allerbeste vrienden. Ze wonen elk in hun e... »
 
 
 
 
 

Mila mist mama
Mila mist mama
Mila heeft een beetje buikpijn. Ze heeft geen zin om te puzzelen of met de blokken te spelen. De juf snapt wel waarom. 'Ik denk dat jij je mama mist,' zegt z... »
 
 
 
 
 

Giraf heeft het koud
Giraf heeft het koud
Giraf staat te bibberen, hij heeft het koud. Samen met Big gaat hij op zoek naar een sjaal.Ze vragen de sjaal van Muis, maar die is te kort.En ook de sjaals ... »