Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vriendinnen tot in de dood
Vriendinnen tot in de dood
Bijna vijfentwintig jaar lang delen de hartsvriendinnen Chris, Barbara, Susan en Vicky lief en leed met elkaar. Onvoorwaardeljk. Tot één van hen op dramati... »
 
 
 
 
 

Roerloos
Roerloos
Casey Marshall is een succesvolle zakenvrouw. Dan wordt ze op een dag geschept door een auto. Ze breekt al haar botten en als ze wakker wordt in het ziekenhu... »
 
 
 
 
 

Dodelijke ambitie
Dodelijke ambitie
Charley Webb schrijft een populaire maar controversiële column voor een grote krant in Florida. Ze heeft geleerd zich niets aan te trekken van de kritiek va... »
 
 
 
 
 

Op het tweede gezicht
Op het tweede gezicht
Hoewel haar huwelijk met Jake na hun eerste verliefdheid nooit veel heeft voorgesteld omdat Jake, een succesvol advocaat, haar al vanaf het begin bedriegt, i... »
 
 
 
 
 

De huurster
De huurster
De huurster

Terry Painter verhuurt haar buitenhuisje aan de jonge sympathieke Alison Simms. De twee vrouwen kunnen het goed met elkaar vinden, maar tot Terr... »
 
 
 
 
 

Roerloos
Roerloos
Casey Marshall is een succesvolle zakenvrouw. Haar leven loopt op rolletjes, totdat ze op een dag door een auto wordt geschept en vrijwel al haar botten bree... »
 
 
 
 
 

Eindstation
Eindstation
Jamie is het zwarte schaap van de familie, haar baan bevalt haar niet, en ze heeft net een scheiding achter de rug. Als ze besluit haar verdriet te verdrinke... »
 
 
 
 
 

Jane's vlucht
Jane's vlucht
 »
 
 
 
 
 

Das Verhängnis
Das Verhängnis
 »
 
 
 
 
 

The First Time
The First Time
The First Time »