Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Klein boekje hoop
Klein boekje hoop
met welke wonderen mag je rekening houden »
 
 
 
 
 

Het Neurogram
Het Neurogram
Door de eeuwen heen heeft de mens tevergeefs geprobeerd om de persoonlijkheid te doorgronden. Van alle mogelijke manieren om persoonlijkheid in kaart te bren... »
 
 
 
 
 

Klein boekje hoop
Klein boekje hoop
Als je ontdekt op wat voor manier je bij wijze van spreken van 11% geluk naar 12% geluk kan komen; wanneer je ontdekt hoe je van 9% goed voelen naar 10% goed... »
 
 
 
 
 

Voetbalstatistiek
Voetbalstatistiek
Buiten de faculteit Wijsbegeerte wordt er nergens zoveel over filosofie gepraat als binnen de voetballerij. Een club ontwikkelt vaak een visie en veel traine... »
 
 
 
 
 

Studiegids NLP Practitioner
Studiegids NLP Practitioner
Ook al bestaat Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP) al meer dan dertig jaar, toch is het nog een relatief jonge technologie om je goed te voelen en excelle... »
 
 
 
 
 

De Tao van Joost
De Tao van Joost
De Tao is 2500 jaar geleden opgeschreven nadat het in de eeuwen daarvoor in China furore gemaakt had als een effectieve manier om met het leven om te gaan. S... »
 
 
 
 
 

Management Cybernetics
Management Cybernetics
Hoe structureer je een organisatie? Bijna niemand die het weet. Meestal komt men niet verder dan een organogram. Maar een organogram is vaak niks meer dan ee... »
 
 
 
 
 

Neurosofie®
Neurosofie®
Wanneer je aan de slag wilt met persoonlijke groei dan wil je het liefst een systeem dat werkt. Echter, zonder wetenschappelijk bewijs is het vinden van een ... »
 
 
 
 
 

Joost wordt gepest
Joost wordt gepest
Het eerste prentenboek “Joost is blij: met jonge kinderen praten over gevoel” is bedoeld voor kinderen tussen de drie en zes jaar om hen te leren zich bete... »