Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Snelgids Photoshop CS5
Snelgids Photoshop CS5
Photoshop is een vaste waarde in het veld van digitale fotobewerking. Het programma is zowel bij professionals als bij amateurs zeer geliefd. En dat is niet ... »
 
 
 
 
 

Creatief met photoshop CS6
Creatief met photoshop CS6
Als u digitale foto's maakt, dan weet u maar al te goed dat het resultaat zelden honderd procent geslaagd is. Kleine onzuiverheden, een storend element in de... »
 
 
 
 
 

Photoshop Elements 8
Photoshop Elements 8
Adobe Photoshop Elements 8 biedt een ongeziene combinatie van kracht en eenvoud op het gebied van fotobewerking. Maar door de overvloed aan mogelijkheden en ... »
 
 
 
 
 

Snelgids Raw
Snelgids Raw
Haal het maximale uit uw digitale fotorsquos dankzij het rawformaatRaw is een nog betrekkelijk onbekend bestandsformaat voor digitale cameraopnamen. Maar de ... »
 
 
 
 
 

Praktische studiofotografie
Praktische studiofotografie
Wilt u uw kennis van studiofotografie naar een hoger plan tillen? Of zoekt u hulp bij de talloze disciplines, van het inrichten van een studio tot belichting... »
 
 
 
 
 

Snelcursus Canon EOS
Snelcursus Canon EOS
50D-450D-500D-550D-1000D. »
 
 
 
 
 

Snelgids Photoshop Cs4
Snelgids Photoshop Cs4
U wilt uw fotos gaan bewerken in Adobe Photoshop CS4? Een uitstekende keuze Dit beeldbewerkingprogramma is enorm uitgebreid en biedt ontelbare mogelijkheden ... »