Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

San Marco
San Marco
In de zomer van 2004 begon Marco van Basten aan zijn missie: de kwalificatie voor het WK in Duitsland. Van Basten-biograaf Johan Faber volgde de bondscoach e... »
 
 
 
 
 

Wat bezielde Volkert van der G.
Wat bezielde Volkert van der G.
Op 6 mei 2002 werd Pim Fortuyn doodgeschoten op het Mediapark in Hilversum. De dader vluchtte, maar werd enkele minuten later gearresteerd bij een pompstatio... »
 
 
 
 
 

Wende
Wende
Meer dan twintig jaar heeft hij haar niet gezien. Dan komt Peter Hemel in de trein zijn grote liefde uit zijn studietijd tegen: Wende.

Peter is na een krank... »
 
 
 
 
 

Leven van de lucht
Leven van de lucht
 »
 
 
 
 
 

Ama's, pleeggezinnen en besluitvorming
Ama's, pleeggezinnen en besluitvorming
Jonge alleenstaande minderjarige asielzoekers (ama¬ís), worden in Nederland bij voorkeur in gezinsverband opgevangen. Wat zijn de kwetsbaarheden van deze kin... »
 
 
 
 
 

De veteraan
De veteraan
Het afgelegen dorpje Neerloo wordt opgeschrikt door de verdwijning van de veertienjarige Mieke Nanninga. Al snel gaat de verdenking uit naar de Afghanistanve... »
 
 
 
 
 

Alpe d'Huez
Alpe d'Huez
De overwinningen van Joop Zoetemelk, Hennie Kuiper, Peter Winnen, Steven Rooks en Gert-Jan Theunisse op Alpe d Huez vormen de basis van deze `biografie van d... »
 
 
 
 
 

Fontes Leovardienses
Fontes Leovardienses
 »