Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zwerfvuil
Zwerfvuil
Zwerfvuil vertelt over verschillende vormen van verlies. Alle personages krijgen daar op een of andere manier mee te maken. De breekbaarheid van het bestaan,... »
 
 
 
 
 

Zielsveel
Zielsveel
Ik ren nog steeds zo goed en zo kwaad als het gaat langs de rivier. Het pad is niet langer stoffig, de eerste druppels zijn overgegaan in een stevige bui. <b... »
 
 
 
 
 

Vals
Vals
Eva is een succesvolle jonge vrouw die als wethouder in Rotterdam havenbaronnen, industriĆ«len en directeuren om haar vinger weet te winden. Haar naam - Ever... »
 
 
 
 
 

Onderstroom
Onderstroom
Wat had hij dan gedacht? Dat alles hetzelfde zou blijven? Zo dom is hij niet. Of dat het niet erg was wat papa gedaan had? Natuurlijk niet. Dat snapt hij ook... »
 
 
 
 
 

Zwerfvuil
Zwerfvuil
In een gure nacht worden in Antwerpen een zwerver en een drugsverslaafde vermoord. Getuigen hebben een grote, zwarte gedaante in een cape zien vluchten van d... »
 
 
 
 
 

Morgen vlieg ik terug
Morgen vlieg ik terug
Wat als al je dagelijkse zekerheden stuk voor stuk illusies blijken te zijn?Rond zijn vijfendertigste ziet het leven van Arnoud er rooskleurig uit. Zijn carr... »