Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De test
De test
<i><b>De Test</i> is het eerste deel van een nieuwe serie waarop de fans van <i>De Hongerspelen</i> en <i>Inwijding</i> al maanden wachten!`<i>De Test</i> kr... »
 
 
 
 
 

Het examen
Het examen
<i><b>Het examen</i> is het derde deel van <i>De Test-trilogie</i> Voor fans van <i>De Hongerspelen</i> en <i>Inwijding</i>!Lezersreactie op het eerste deel ... »
 
 
 
 
 

De studie
De studie
<i>De studie</i> is het tweede deel van De Test-trilogie Voor fans van <i>De Hongerspelen</i> en <i>Inwijding</i>!Malencia Vale heeft in deel 1 van De Test-t... »
 
 
 
 
 

De studie
De studie
<b>De film van <i>De Test</i>, door Paramount Pictures, staat voor 2015 gepland.Lezers over <i>De studie</i>:'Enorm goed, spannend en zeer sterk verhaal. Ik ... »
 
 
 
 
 

De test
De test
<i>'Een leuk boek! Persoonlijk spreekt </i>De Test<i> mij meer aan dan </i>De Hongerspelen</i>; het is geloofwaardiger.'</i> - Lois Lee<i>'Leuker dan de </i>... »
 
 
 
 
 

Nodig
Nodig
<b>Noodzakelijk? Onontbeerlijk? Vereist? Essentieel? Geboden? Onmisbaar?<br/>Wat heb je nodig?<br/><br/>Realiseer je wel... niets is voor niets...<br/><br/>E... »
 
 
 
 
 

Het examen
Het examen
 »
 
 
 
 
 

Skating over the Line
Skating over the Line
A Mystery »
 
 
 
 
 

De test
De test
<i>De Test</i> is het eerste deel van de serie De Test-trilogie voor liefhebbers van <i>De Hongerspelen</i> en <i>Inwijding</i> <br/><br/>De jonge, ambitieuz... »