Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

B1
B1
Grammatica- en taaloefeningen voor NT2-leerders (A2 naar B1).Inclusief e-learning-licentie van 18 maanden.Met volledige ondersteuning door onze klantenservice. »
 
 
 
 
 

B2 proefexamens
B2 proefexamens
Heb je een cursist die het Staatsexamen NT2 Programma II wil halen? Genoeg geoefend en wil je weten of hij/zij er klaar voor is? Koop dan dit digitale proefe... »
 
 
 
 
 

B1
B1
 »
 
 
 
 
 

TaalCompleet
TaalCompleet
De uitgever heeft dit verouderde product teruggetrokken. Het onderdeel Spreken is in de nieuwste editie van TaalCompleet A2 (ISBN 9789490807245) samengevoegd... »
 
 
 
 
 

B1 - Praktijkboek
B1 - Praktijkboek
 »
 
 
 
 
 

Van A tot Zin
Van A tot Zin
Gebruik je een taalmethode om Nederlands te leren? En wil je extra oefenen of meer leren? Dan is Van A tot Zin precies wat je nodig hebt. In dit boek kun je ... »
 
 
 
 
 

Taalcompleet
Taalcompleet
Deze oude uitgave van TaalCompleet A2 is alleen nog tweedehands verkrijgbaar bij derde verkopers, zonder code voor de e-learning en zonder ondersteuning door... »
 
 
 
 
 

Taalcompleet
Taalcompleet
Deze oude uitgave van TaalCompleet A1 is alleen nog tweedehands verkrijgbaar bij derde verkopers, zonder code voor de e-learning en zonder ondersteuning door... »
 
 
 
 
 

B1 - deel 1
B1 - deel 1
 »
 
 
 
 
 

Spreekopdrachten
Spreekopdrachten
 »