Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Dr. Proktors Teletijdtobbe
Dr. Proktors Teletijdtobbe
Het vervolg op Dr. Proktors Schetenpoeder<br/><br/>Bulle en Lise krijgen een ansichtkaart van doktor Proktor uit Parijs. De tekst op de kaart is zeer cryptis... »
 
 
 
 
 

De vleermuisman
De vleermuisman
(Harry Hole #1) Het allereerste avontuur van Harry HoleHet debuut van een bestsellerauteurHarry Hole wordt door zijn superieuren naar Australië gestuurd om ... »
 
 
 
 
 

De vleermuisman
De vleermuisman
(Harry Hole #1)

Het allereerste avontuur van Harry Hole
Het debuut van een bestsellerauteur

Harry Hole wordt door zijn superieuren naar Australië gestuur... »
 
 
 
 
 

De Jaloezieman
De Jaloezieman
Als een Duitse toerist op een Grieks eiland spoorloos verdwijnt, wordt de hulp ingeroepen van De Jaloezieman, een inspecteur die gespecialiseerd is in het op... »
 
 
 
 
 

De zoon
De zoon
Sonny is de ideale gevangene. Hij vergeeft de zonden van zijn celgenoten en neemt de straf op zich van hen die ongestraft willen blijven. Zo vergaart hij zij... »
 
 
 
 
 

De vleermuisman
De vleermuisman
 »
 
 
 
 
 

Politie
Politie
‘Harry Hole is een van de intrigerendste speurders uit de Scandinavische misdaadboeken van de laatste tien jaar.’ – <em>Trouw</em>

‘<em>Politie</em>... »
 
 
 
 
 

De verlosser
De verlosser
(Harry Hole #6)

Het is bijna kerst in Oslo en mensen hopen op de komst van een verlosser, een nieuwe leider, een nieuwe liefde. In plaats daarvan wordt de ... »