Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het zonnetje in huis
Het zonnetje in huis
Het zonnetje in huis van Jill Mansell zit vol verrassingen. Wie had kunnen denken dat de excentrieke Edgar Allsopp de oplossing zou hebben voor Lou’s probl... »
 
 
 
 
 

Tot aan de zon en terug (tafelkaart + 10 ex.)
Tot aan de zon en terug (tafelkaart + 10 ex.)
Didi krijgt de schrik van haar leven als ze na dertien jaar weer oog in oog staat met Shay Mason, haar eerste liefde. De vlinders van toen zijn in één klap... »
 
 
 
 
 

Lang leve de liefde
Lang leve de liefde
Op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag maakt Lily Harper de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot ... »
 
 
 
 
 

Tophit
Tophit
In Tophit van Jill Mansell raakt Izzy bijna alles kwijt nadat ze op haar motor is aangereden door de mondaine Gina Lawrence: haar twee latrelaties, haar baan... »
 
 
 
 
 

Herzflittern
Herzflittern
Herzflittern »
 
 
 
 
 

Je bent geweldig
Je bent geweldig
Je bent geweldig van Jill Mansell is een heerlijke feelgoodroman om het voorjaar mee door te komen. Perfect voor lezers van Erica James en Jojo Moyes. Hallie... »
 
 
 
 
 

Stuur me een berichtje
Stuur me een berichtje
<p>Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die brief zetten? Hij was alleen voor haar beste vriendin bestemd, en niet voor het hele internet. ... »