Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Emoticon
Emoticon
<i>Emoticon</i> is een aangrijpende en actuele roman over vriendschap, liefde en de tragedies van deze tijd.Na achttien jaar is Ester Michaels voor het eerst... »
 
 
 
 
 

De held
De held
Nooit kwam Sara Silverstein in aanraking met geweld – of het moest het met geheimen omgeven verleden van haar vader zijn. Tot ze op een herfstdag in het bo... »
 
 
 
 
 

Het geweten
Het geweten
<em>Het geweten</em> vertelt de geschiedenis van Edna Mauskopf die een al te grote liefde koestert voor haar medestudent Samuel. Haar even tragische als gees... »
 
 
 
 
 

Op scherp set
Op scherp set
 »
 
 
 
 
 

Het geweten
Het geweten
Het Geweten is de geschiedenis van Edna Mauskopf die een al te grote liefde koestert voor haar medestudent Samuel. Haar even tragische als geestige verhaal b... »
 
 
 
 
 

Piraten (set 6 ex.)
Piraten (set 6 ex.)
 »
 
 
 
 
 

Piraten
Piraten
 »
 
 
 
 
 

De dochter
De dochter
Max Lipschitz en Sabine Edelstein ontmoeten elkaar in het Anne Frank Huis tijdens een rondleiding. Beiden zijn kinderen van oorlogsslachtoffers en hun wederz... »
 
 
 
 
 

Piraten
Piraten
Het is eind jaren dertig. Arend en Camiel zijn al vrienden zolang ze zich kunnen herinneren. Op een dag leren ze Jacob kennen, die met zijn familie uit Duits... »