Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vrèhèd Blèhèd
Vrèhèd Blèhèd
Vrijheid in de breedste zin van het woord, dat is wat in dit boek centraal staat. Vakanties, schoolkampen, creatieve uitspattingen, liefde, muziek en opvoedi... »
 
 
 
 
 

Herschzenschzschzpinschzelschz
Herschzenschzschzpinschzelschz
Veel van deze gedichten verschenen eerder op diverse sociale media, maar uiteindelijk is het toch het prettigst wanneer de favoriete creaties gebundeld worde... »
 
 
 
 
 

Smalltown Boy
Smalltown Boy
Smalltown Boy & andere muzikale memoires vertelt over muziek en geluiden uit mijn jeugd en latere leven. In dit boek heb ik mijn muzikale belevingen steeds w... »
 
 
 
 
 

Ting!
Ting!
Peter is sinds een aantal jaren eigenaar van een authentiek Haags koffiehuis. Omdat hij het roer wil omgooien en vroeger gek was op trams, besluit hij een bo... »
 
 
 
 
 

Schoenen & Chocolade
Schoenen & Chocolade
Een burn-out leek onafwendbaar, ik balanceerde op het randje. Gelukkig bleef ik overeind, maar het is de vraag of dat zonder drie fantastische coaches ook ge... »
 
 
 
 
 

Blauwe Ballen
Blauwe Ballen
BLAUWE BALLEN is een verzameling van twee boeken die eerder verschenen, aangevuld met nieuwe verhalen en columns. Dit boek is in feite een aanloop naar een a... »
 
 
 
 
 

Dennis
Dennis
In de ogenschijnlijk veilige jaren vijftig wordt Dennis geboren, waarna hij opgroeit in de Schilderswijk en Transvaal, armoedige arbeidersbuurten in Den Haag... »
 
 
 
 
 

Bami Hakgebal
Bami Hakgebal
Nee, dit is geen kookboek. In uw handen rust een verhalenbundel van een gewone, Haagse jongen. Het is tot stand gekomen vanuit een ziel die gemakkelijk herin... »