Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De omwegen
De omwegen
 »
 
 
 
 
 

Een week
Een week
<p>Op 25 augustus staan aan het sterfbed van de tweeënzestigjarige Liz haar zoon en zijn vriendin, haar ex-geliefde, een oude vriend en een oude vriendin. E... »
 
 
 
 
 

Leren bij lesuitval
Leren bij lesuitval
 »
 
 
 
 
 

Hier woon je
Hier woon je
Wanneer een kind wordt geboren, ontstaat een taalprobleem. Hoe leg je de wereld uit? Wetenschappelijke traktaten, wiskundige bewijzen, logische gevolgtrekkin... »
 
 
 
 
 

Handboek Publieksveiligheid bij evenementen
Handboek Publieksveiligheid bij evenementen
Evenementen zijn hot! Evenementen geven kleur, ontspanning, gezelligheid en vertier. Evenementen geven ook de mogelijkheid voor een gemeente of organisatie z... »
 
 
 
 
 

Onschuld
Onschuld
<i>Onschuld</i> is een onvergetelijke roman over liefde, verraad en ons verlangen naar de waarheid. Terwijl Manuel Horst, een jonge oorlogsfotograaf, in Syri... »
 
 
 
 
 

Jouw huid
Jouw huid
Hij een eurocraat, zij iemand zonder verblijfsvergunning. Hij lobbyt voor grote bedrijven, zij doet allerhande onderbetaalde klusjes. Hij een westerling, zij... »
 
 
 
 
 

De onzichtbare
De onzichtbare
 »
 
 
 
 
 

Onschuld
Onschuld
Onschuld is een onvergetelijke roman over liefde, verraad en ons verlangen naar de waarheid.Terwijl Manuel Horst, een jonge oorlogsfotograaf, in Syrië door ... »