Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Oorlog in de collegebanken De Soldaat van Oranje was niet de enige verzetsstudent. Hoe gingen hij en zijn medestrijders te werk? Dit boek brengt het verzet van studenten en universitei... »
Briljante businessmodellen in de zorg De betaalbaarheid en toegankelijkheid van goede zorg staat op het spel. Er is meer nodig dan kleine besparingen en verbeteringen. Dit vraagt om doorbraken. D... »
De Amsterdamse Droom Jeroen Kemperman, bestsellerauteur met ondernemersgeest en een groot netwerk, beschrijft de 25 markantste Amsterdamse ondernemingen vanaf de Gouden Eeuw tot ... »
Briljante businessmodellen in finance Veel bestaande businessmodellen van banken en verzekeraars zijn niet toekomstvast.Er is een doorbraak nodig om weer te gaan ondernemen vanuit hernieuwdvertro... »
Diplomatie en geweld ‘De Nederlanders in het openbaar de les te lezen, maakt ze waarschijnlijk nog koppiger in plaats van minder koppig. En ze zijn al koppig genoeg’, schreef... »
Briljante businessmodellen in finance Veel bestaande businessmodellen van banken en verzekeraars zijn niet toekomstvast. Er is een doorbraak nodig om weer te gaan ondernemen vanuit hernieuwd vert... »
Diplomatie en geweld 'De Nederlanders in het openbaar de les te lezen, maakt ze waarschijnlijk nog koppiger in plaats van minder koppig. En ze zijn al koppig genoeg', schreef een... »
Openstaande rekeningen In de Tweede Wereldoorlog werden Joden systematisch van hun bezittingen<br/>beroofd. Na de oorlog kregen zij te maken met onbuigzame, bureaucratische<br/>gem... »
Over de grens Op 17 augustus 1945, twee dagen na de Japanse capitulatie, verklaarde Indonesië zich onafhankelijk. Nederland erkende dit niet en trachtte met geweld zelf d... »
De merkrolmethode In een sterk merkportfolio zijn de merken samen succesvoller dan alleen, omdat de organisatie door het voeren van verschillende merken meer kan doen in de ma... »