Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Eer
Eer
Na tien jaar gezeten te hebben, komt Adam eindelijk vrij. Hij voelt zich vernederd; hij is achtendertig en de persoon die hem uit de bak komt halen is de vri... »
 
 
 
 
 

Viproom
Viproom
Najdan, alias Teddy, komt na acht jaar cel op vrije voeten. En hij is vastbesloten dat te blijven, hij is helemaal klaar met de misdaad. Maar dan krijgt hij ... »
 
 
 
 
 

Snel geld
Snel geld
 »
 
 
 
 
 

Never Screw Up
Never Screw Up
 »
 
 
 
 
 

Spür die Angst
Spür die Angst
Stockholm Crime »
 
 
 
 
 

Stockholm Delete
Stockholm Delete
Emelie: de pas benoemde advocaat op een glamoureus advocatenkantoor. Teddy: de ex-crimineel en fixer die probeert op het rechte pad te blijven, en die nu ing... »
 
 
 
 
 

Bomvol verhalen
Bomvol verhalen
Een verzameling spannende en sfeervolle verhalen en inspirerende columns voor bij het haardvuur!Ga lekker zitten en laat je verrassen door de korte verhalen ... »
 
 
 
 
 

Val dood
Val dood
De erfenis wordt doorgegeven. Van vader op dochter. Van zus op broer. De attitude, de eer, de macht. Bloedgeld, ongeacht waar het vandaan komt, wordt witgewa... »
 
 
 
 
 

Lass sie bluten
Lass sie bluten
 »
 
 
 
 
 

Poeder
Poeder
Een groep vrienden heeft een royaal avondje uit voor de boeg. Ze hebben een tafel gereserveerd in een uitstekend restaurant om te vieren dat een van hen nege... »