Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vuurvlieg
Vuurvlieg
Kort dystopisch verhaal over kerst in een verre toekomst.MEER ZOALS DITVind je dit leuk? Klik voor meer op de serie Kort Verhaal bij dit boek.OVER DIT BOEK D... »
 
 
 
 
 

Schaduw van de tijd
Schaduw van de tijd
Hannah is helemaal klaar voor een heerlijk rustige zomer na haar eerstewerkjaar op een middelbare school. Samen met haar broer Ben gaat zenaar het vakantiehu... »
 
 
 
 
 

Koning van het Sintelwoud
Koning van het Sintelwoud
De tweelingzussen Vasilisa en Morana wonen diep in het bos vlak bij de rand van het mysterieuze Sintelwoud. Morana is voorbestemd om op haar zeventiende verj... »
 
 
 
 
 

Shadow of Time
Shadow of Time
 »
 
 
 
 
 

Er was eens
Er was eens
Er was eens… vele fantastische sprookjes beginnen zo. Maar ken jij deze al?Laat je meevoeren naar werelden waar Assepoester tegen loverboys strijdt, waar s... »
 
 
 
 
 

Alles wat je maar wenst
Alles wat je maar wenst
<p>Simon zou een zorgeloze jongen moeten zijn, maar dat is hij niet. Zijn veel jongere broertje Noah werd geboren met een ernstige ziekte die hun levens beï... »
 
 
 
 
 

De jongen uit het woud
De jongen uit het woud
Julia knielde neer bij de roerloze gestalte en zag vol afgrijzen dat de linkerkant van zijn gezicht besmeurd was met bloed. Hij was met zijn hoofd op een pun... »
 
 
 
 
 

De wereld achter het water
De wereld achter het water
Leia en Walt zijn op weg naar de Wereld achter het Water, waar het legendarische land Cornwall op hen wacht. Tony, hun nieuwe vriend, heeft hen verteld dat a... »
 
 
 
 
 

Het laatste licht
Het laatste licht
Als Moira haar zus en broer helpt bij een Wicca-ritueel tijdens Halloween, verwacht ze niet dat hun bezwering ook echt zal werken. Ze komen in een mysterieus... »
 
 
 
 
 

Het licht van Lorelei
Het licht van Lorelei
Enna wil meer dan een leven als arm vissersmeisje.Aska wil weg uit het klooster waar ze haar hele leven moet dienen.Melinda gelooft niet meer in de regels va... »