Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wonderlust
Wonderlust
Je kunt honderden redenen verzinnen om witheet van woede en verontwaardiging overhoop te liggen met de wereld. Elke dag. Wie bedenkt het om als president van... »
 
 
 
 
 

Elke drie seconden
Elke drie seconden
U las de titel van dit boek en vulde spontaan aan met '... denkt een man aan seks'. Waar of niet? Toch zeggen de woorden 'Elke drie seconden' niets over seks... »
 
 
 
 
 

Wijs, grijs & puber
Wijs, grijs & puber
Ken je dat ook? Dat curieuze gevoel als ‘oudere’ dat je er niet meer toe doet, dat je rol uitgespeeld is, dat je overbodig bent, dat je mag gaan? Als jon... »
 
 
 
 
 

Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe
Edgar Allan Poe (1809-1849) was een Amerikaanse dichter, schrijver van korte verhalen, romanschrijver, literair criticus, toneelschrijver en uitgever. Hij wa... »
 
 
 
 
 

Wijs, grijs en puber
Wijs, grijs en puber
Ken je dat ook? Dat curieuze gevoel als 'oudere' dat je er niet meer toe doet, dat je rol uitgespeeld is, dat je overbodig bent, dat je mag gaan? Als jong ge... »
 
 
 
 
 

Gentse katten
Gentse katten
<p><strong>Fotograaf Roger Laute</strong> heeft een bijzondere band met katten. Misschien leeft hij als mens het negende leven van een kat die door de katten... »
 
 
 
 
 

De schoonheid van wiskunde
De schoonheid van wiskunde
We realiseren het ons wellicht niet, maar wiskunde is overal. Suiker in een kop koffie, wolken in de lucht, de computer op je bureau en de lamp in je huiskam... »
 
 
 
 
 

De filosofie van Wittgenstein
De filosofie van Wittgenstein
De Oostenrijkse filosoof Ludwig Wittgenstein (1889-1951) is zonder enige twijfel één van de belangrijkste filosofen van de twintigste eeuw. Zijn denken hee... »