Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hotel Prison
Hotel Prison
Jan De Cock trok de wereld rond, van gevangenis naar gevangenis, op zoek naar het leven achter de tralies. Door steppe en woestijn, per boot of per fiets zoc... »
 
 
 
 
 

Leuven ongekuist
Leuven ongekuist
Hoe begin je eraan de diversiteit ontdekken van mensen die allemaal in Leuvenwonen bij het begin van het derde millennium? Bij wijze van experimentprobeerde ... »
 
 
 
 
 

Doodgelukkig leven
Doodgelukkig leven
Een ode aan het leven, een handreiking om niet bang te zijn voor ziekte en nog minder voor de dood.Jan De Cock neemt de lezer mee door het ziekenhuis, van be... »
 
 
 
 
 

Hotel pardon
Hotel pardon
Na 'Hotel Prison' reist Jan De Cock naar slachtoffers die konden vergeven 'Vergeven is misschien het grootste geschenk dat ik mezelf gegund heb. Geestelijk ... »
 
 
 
 
 

Hotel prison
Hotel prison
Een zoektocht naar het menselijk gelaat van gedetineerden, ongetwijfeld een van de meest vergeten groepen in onze maatschappij Jan De Cock trok de wereld ron... »
 
 
 
 
 

Hotel Pardon
Hotel Pardon
Na 'Hotel Prison' reist Jan De Cock naar slachtoffers die konden vergeven 'Vergeven is misschien het grootste geschenk dat ik mezelf gegund heb. Geestelijk b... »
 
 
 
 
 

De drang van het oosten
De drang van het oosten
Wat hebben honderden hoeren langs de DuitsTsjechische grens gemeen met twee wijnboeren in een afgelegen Sloveens stadje met een professor die zoekt naar de l... »
 
 
 
 
 

De kelders van Congo
De kelders van Congo
DE KELDERS VAN CONGO
Afrika is een caleidoscoop, een vergeten continent waarvan we bijzonder weinig afweten.
In het hart van dat fascinerende en 'duistere' c... »