Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Achtste-groepers huilen niet
Achtste-groepers huilen niet
<h3>Een van de meest geliefde kinderboeken aller tijden in een nieuwe uitgave</h3><p>In de groep van juf Ina is vaak gedoe, vooral over voetbal. Gelukkig is ... »
 
 
 
 
 

Code Kattenkruid
Code Kattenkruid
<h1><strong><em>Code KattenkruidĀ </em>van Jacques Vriens</strong></h1><h2><strong>Een integere jeugdroman over een gevoelig levensthema</strong></h2><p>Ze f... »
 
 
 
 
 

Dag, Sinterklaasje
Dag, Sinterklaasje
Het is midden in de nacht en iedereen slaapt. Pappa, mamma, Mieke en kleine Wouter. Overal in huis is het donker, behalve bij Mieke op de kamer, want daar sc... »
 
 
 
 
 

Spiegelserie pakket
Spiegelserie pakket
bevat : schitterblauwe zeepbellen ; verbroken vertrouwen. »
 
 
 
 
 

Niet thuis
Niet thuis
Hannah woont niet thuis, maar in een leefgroep van zeven kinderen. Allemaal hebben ze hun eigen bijzondere verhaal. Ze kunnen het niet altijd goed met elkaar... »
 
 
 
 
 

Het raadsel van de regenboog
Het raadsel van de regenboog
<p>Wat is er toch aan de hand op de Regenboogschool? Meester Verbeek, die altijd in is voor een grapje, is nu chagrijnig. De leerkrachten zijn steeds druk in... »
 
 
 
 
 

Tommie en Lotje gaan op vakantie
Tommie en Lotje gaan op vakantie
In het vijfde deel van de Tommie en Lotje-serie gaan zij met hun ouders op vakantie naar 'het boshuisje'. Daar ontdekken ze dat de buurvrouw toch geen echte ... »
 
 
 
 
 

Nog een nachtje slapen
Nog een nachtje slapen
Dierendag, Kinderboekenweek, Sint-Maarten, Sinterklaas, Kerstmis, Oud en nieuw, Driekoningen, Valentijnsdag, carnaval, Pasen, Koninginnedag, moederdag, Pinks... »
 
 
 
 
 

De school is weg
De school is weg
Als Roxane in groep zeven komt, zet de meester haar bij Willem en zijn beste vriend Jeffrey in het groepje. Na vijf minuten heeft Roxane al slaande ruzie met... »