Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bralmanak display
Bralmanak display
 »
 
 
 
 
 

Taarten van Abel
Taarten van Abel
Het populaire kinderprogramma Taarten van Abel gaat komend najaar zÕn vijfde seizoen in. Een jubileum! Tijd voor een boek vol met verhalen en recepten van d... »
 
 
 
 
 

Bekijk het maar!
Bekijk het maar!
Het is zomer en Willem heeft vrij. Hij gaat met zijn ouders en zusje Veerle opreis naar Frankrijk. Al die tijd houdt hij een dagboek bij. Daarin schrijft hij... »
 
 
 
 
 

Daar komen de Romeinen
Daar komen de Romeinen
Dat was schrikken toen ruim 2000 jaar geleden de Romeinen met veel geweld de Lage Landen binnenstormden. De stoere Germanen die hier woonden vonden dat helem... »
 
 
 
 
 

Dat gaat mis Mees!
Dat gaat mis Mees!
pap en mam gaan weg. roos past op. mees zul je lief zijn? zegt pap. ja hoor zegt hij. mees heeft een plan. hij maakt het huis schoon dat is pas lief. maar o ... »
 
 
 
 
 

Bralmanak
Bralmanak
 »
 
 
 
 
 

Ik wil vleugels
Ik wil vleugels
Vroeger hadden vogels boven op hun vleugels nog een soort handjes. Reuze handig. In de loop van de tijd verdwenen die. Dat heeft het eten van bepaalde zaden ... »
 
 
 
 
 

Speuren naar sporen
Speuren naar sporen
Van bloedspetter tot vingerafdruk. Fantastische feiten. Een lijk, een mes en een heleboel bloed. Dat kan niet missen: hier is... »
 
 
 
 
 

Making of ZOOP in India
Making of ZOOP in India
JOHAN NIJENHUIS – ANYA KOEK – WIJO KOEK – JAN PAUL SCHUTTEN
THE MAKING OF ZOOP in India
Een kijkje achter de schermen van ZOOP in India!
Na ZOOP in Afr... »
 
 
 
 
 

Daar is Mees weer!
Daar is Mees weer!
‘hier is geld, mees,’ zegt mam.<br/>‘haal jij fruit en koek?’<br/>dat doet mees.<br/>hij kan het best zelf!<br/>maar mees raakt het geld kwijt.<br/>wat n... »