Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het onwankelbare verbond
Het onwankelbare verbond
Het verbond is een van de theologische kernnoties uit de Bijbel. Inonze tijd is er veel onbegrip en verwarring als het gaat om de verbondsleer.Dit boek wil o... »
 
 
 
 
 

Zeker en vast
Zeker en vast
In dit boek gaat het over de vastheid en zekerheid van hetgeloof. Is het geloof altijd zeker? Wat houdt de zekerheidvan het geloof in? Er zijn aangevochten z... »
 
 
 
 
 

Met innerlijke ontferming bewogen
Met innerlijke ontferming bewogen
We leven in een veelbewogen tijd. Deze preken behandelen thema’s die jongeren raken. Ze zijn geschikt voor persoonlijke bezinning en om in leesdiensten te ... »
 
 
 
 
 

Zeker en vast
Zeker en vast
In dit boek gaat het over de vastheid en zekerheid van het geloof. Is het geloof altijd zeker? Wat houdt de zekerheid van het geloof in? Er zijn aangevochten... »
 
 
 
 
 

Geloof en beproeving
Geloof en beproeving
Met kleurenfoto’s, kaderteksten en verhelderende toelichtingen.Ook de geschiedenis van Abraham die de Bijbel ons beschrijft is heilsgeschiedenis, dat wil z... »
 
 
 
 
 

Gij waart mijn Hulp
Gij waart mijn Hulp
Dit boek verscheen ter gelegenheid van het jubileum van ds. A. Moerkerken als docent aan de Theologische School van de Gereformeerde Gemeenten. De bundel bev... »
 
 
 
 
 

Ontwaakt
Ontwaakt
 »
 
 
 
 
 

Licht uit Licht
Licht uit Licht
De Twaalf Artikelen of de apostolische geloofsbelijdenis en de geloofsbelijdenisvan Athanasius, vormen met de belijdenis van Nicea de algemenebelijdenisgesch... »
 
 
 
 
 

Wat ik geloof
Wat ik geloof
De twaalf artikelen hebben een grote plaats in de kerk. Er is geen belijdenis die zo’n grote, wereldwijde verspreiding heeft gekregen.In dit boek richten d... »