Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Beagle
De Beagle
De Beagle is één van de meest geliefde gezinshonden. Hij is vrolijk, enthousiast en sportief en vergt met zijn korte vacht weinig onderhoud. Toch is de Bea... »
 
 
 
 
 

Paardenafrichting
Paardenafrichting
Een goede paardenafrichting vormt de basis van een prettige samenwerking tussen mens en paard. Paardenafrichting is speciaal geschreven voor mensen die hun j... »
 
 
 
 
 

Geiten
Geiten
Niet alleen op kinderboerderijen is de geit geliefd, hij is ook een populair huisdier voor vele particulieren. In deze rijk geïllustreerde uitgaven vindt u ... »
 
 
 
 
 

New Forest Pony
New Forest Pony
New Forest Pony’s
In het Verenigd Koninkrijk en Zuid-lerland komen al eeuwenlang verschillende ponyrassen in het wild voor, waaronder de New Forest Pony’... »
 
 
 
 
 

Pony's
Pony's
Janine Verschure heeft een prettig leesbaar boek geschreven voor die mensen die overwegen om een eigen pony aan te schaffen of die er net een hebben en nog n... »
 
 
 
 
 

Dwerggeiten
Dwerggeiten
Dwerggeiten
Dwerggeiten zijn gezellige, ondernemende en mooie dieren die al jarenlang onverminderd populair zijn als huisdier. Goed gesocialiseerde dwerggeit... »
 
 
 
 
 

De Shetland Pony
De Shetland Pony
De Shetland Pony staat bekend om zijn compacte uiterlijk. Toch is deze krachtpatser van de Shetlandeilanden vooral beroemd geworden vanwege zijn karakter. Ei... »
 
 
 
 
 

Ponyverzorging
Ponyverzorging
Een pony is voor veel kinderen en tieners het liefste bezit. Je kunt er dan ook niet genoeg van weten. Want waar moet je bijvoorbeeld op letten bij de voedin... »
 
 
 
 
 

Welsh pony's
Welsh pony's
Welsh Pony's »