Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Samen
Samen
Moes en Noot spelen graag met elkaar maar ze houden niet van dezelfde dingen. Kunnen ze wel vriendjes zijn? Natuurlijk kan dat. Een hartverwarmend verhaal o... »
 
 
 
 
 

Kom nou, Bommes!
Kom nou, Bommes!
In de buurt blijven Bommes zegt moeder eend. Maar bommes springt op de bladen van de waterlelies. Steeds verder weg van zijn moeder...In de buurt blijven Bom... »
 
 
 
 
 

Bazaarstijl
Bazaarstijl
Laat je inspireren door Bazaarstijl: creëer een prachtig, persoonlijk interieur met tweedehands spullen, retromeubels en antiek. »
 
 
 
 
 

Bommes en het beest
Bommes en het beest
 »
 
 
 
 
 

Kwaak, Bommes! Kwaak!
Kwaak, Bommes! Kwaak!
Bzzz Twiet Piep Spetter Doet Bommes. Alle beesten waar Bommes en Joepie mee willen spelen vluchten weg. Misschien moeten jullie iets rustiger doen zegt moede... »
 
 
 
 
 

Bommes en Joepie spelen verstoppertje
Bommes en Joepie spelen verstoppertje
Bommes en Joepie spelen verstoppertje. Joepie zoekt een goede plek terwijl Bommes begint met tellen. Waar zou Joepie zich verstopt hebben? Help mee zoeken en... »
 
 
 
 
 

Het grote bijbelvragenboek
Het grote bijbelvragenboek

Voor aan tafel, op school, op de club of voor je eigen plezier en ontwikkeling. Meer dan 1800 vragen die je prikkelen om méér te weten.<br/>
<br/>
Vragenb... »