Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

La Lune
La Lune
Rosie en Prisca stonden een meter van elkaar vandaan zwijgend met de ogen op elkaar gericht diep in en uitademend als boksers in de ring. Ben kon alleen maar... »
 
 
 
 
 

De steen is weg!
De steen is weg!
Het is bijna feest in Jeruzalem. De stad is vol met mensen.<br/>Ze komen overal vandaan om het paasfeest te vieren.<br/>Jezus is ook op weg naar het feest. Z... »
 
 
 
 
 

De zwembadbibbers
De zwembadbibbers
Riko zit op zwemles.<br/>Over een paar weken gaat hij afzwemmen.<br/>Vier banen op de buik. En drie op de rug.<br/>Een makkie.<br/>Maar door het gat zwemmen ... »
 
 
 
 
 

400 jaar Pekela
400 jaar Pekela
de meest strijdvaardige gemeente van de Veenkolonien »
 
 
 
 
 

Het weekend
Het weekend
De ouders van Dik zijn gescheiden. Diks moeder is verhuisd naar een andere straat. Vader is ook verhuisd, naar een andere stad. De moeder van Dik werkt. Ze w... »
 
 
 
 
 

De insluiper
De insluiper
Mila woont met haar moeder Pien aan een doodlopende zandpad dichtbij zee. <br/>De buren die de andere helft van het huis bewonen, zijn net verhuisd. <br/>Op ... »
 
 
 
 
 

De toets
De toets
Rens vindt sommen moeilijk. Zijn toets maakt hij niet goed. Dik kan het wel. Dik en Rens zijn beste vrienden. Samen gaan ze oefenen. Rens doet de toets nog e... »
 
 
 
 
 

De delftse methode
De delftse methode
 »