Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het gezonde lifestyleboek
Het gezonde lifestyleboek
Hoe we tien jaar aan ons leven kunnen toevoegenZinvolle adviezen voor onze zwaarste ambitieAls we meer bewegen, niet meer roken, minder drinken, gezonder ete... »
 
 
 
 
 

Gezond
Gezond
Magnum opus over de naakte en gedroomde feiten van het allerhoogste ideaal: de gezonde mens<br/><br/>Is gezond het tegenovergestelde van ziek? Of is het de o... »
 
 
 
 
 

Medicijnen '94-'95
Medicijnen '94-'95
 »
 
 
 
 
 

Broer van God
Broer van God
Drie medische studenten belanden, halverwege de jaren zestig, bij een bezoek aan Parijs samen in een bed. Berend van Doornenbos zal zich ontwikkelen tot een ... »
 
 
 
 
 

Smaragd
Smaragd
Veertig jaar lang bezocht Ivan Wolffers IndonesiĆ«. Hij moest erover schrijven, of hij nu wilde of niet. Altijd gaan zijn verhalen over de confrontatie van d... »
 
 
 
 
 

Als de tijd voor altijd stil zou staan
Als de tijd voor altijd stil zou staan
Wat verandert er wanneer je ervan doordrongen raakt dat je leven eindig is?<br/><br/>Al jarenlang leeft Ivan Wolffers met de wetenschap dat er kanker in zijn... »
 
 
 
 
 

Zelfhulpgroepen
Zelfhulpgroepen
Dit boek bundelt de expertise van Trefpunt Zelfhulp vzw het ondersteuningscentrum voor zelfhulpgroepen in Vlaanderen sinds 1982 Aandacht voor de geschiedeni... »
 
 
 
 
 

Medicynen
Medicynen
 »