Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kind van de rivier
Kind van de rivier
In deze meeslepende historische roman van bestsellerauteur Irma Joubert ontworstelt een Afrikaans meisje zich aan haar arme milieu en gaat als advocaat de co... »
 
 
 
 
 

Het spoor van de liefde
Het spoor van de liefde
<p>'Het spoor van de liefde' vertelt het ontroerende verhaal van de Zuid-Afrikaanse pleegouders van Gretl (de hoofdpersoon uit 'Het meisje uit de trein'), el... »
 
 
 
 
 

Romanbundel
Romanbundel
Vijf romans voor een aantrekkelijke prijs. De vijf topboeken in deze e-bookbundel zijn: 'Morie' van Arie Kok, 'Kind van de rivier' van Irma Joubert, 'Sterret... »
 
 
 
 
 

Pontenilo
Pontenilo
<p><em>Pontenilo</em> van Irma Joubert is een historische roman over een Zuid-Afrikaans gezin, dat tijdens de Tweede Wereldoorlog tot op het bot verdeeld raa... »
 
 
 
 
 

Kronkelpad
Kronkelpad
Kronkelpad van Irma Joubert is een historische roman die zich afspeelt in Zuid-Afrika. Lettie Louw is een zachtaardige, talentvolle jonge vrouw. Na haar stud... »
 
 
 
 
 

Het meisje uit de trein
Het meisje uit de trein
<p>'Het meisje uit de trein' is de bekendste en meest geliefde roman van Irma Joubert. Kleine Gretl ontsnapt uit de trein naar Auschwitz, wordt door de Pools... »
 
 
 
 
 

Hildegard
Hildegard
Het is 1905 - Midden in de nacht, in het diepste geheim, moeten de kleine Hildegard en haar ouders vluchten van hun landgoed. De Russen komen! Voor het eerst... »
 
 
 
 
 

Het meisje uit het verscholen dorp
Het meisje uit het verscholen dorp
<p>'Het meisje uit het verscholen dorp' van Irma Joubert vertelt het aangrijpende oorlogsverhaal van de jonge Mentje.</p><p>Nunspeet, 1943. Mentje is niet bl... »
 
 
 
 
 

Tolbos
Tolbos
<p>Katrien Neethling is tien jaar als ze op de radio hoort dat de politie heeft geschoten op schoolkinderen in Soweto. In diezelfde week raakt de vijftienjar... »
 
 
 
 
 

Kronkelpad
Kronkelpad
<p><em>Kronkelpad </em>van Irma Joubert is een historische roman die zich medio 20e eeuw afspeelt in Zuid-Afrika, vlak na de Tweede Wereldoorlog. </p><p>Lett... »