Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lelijk eendje
Lelijk eendje
 »
 
 
 
 
 

De brand
De brand
Als kind overleefde Kerry Murphy maar net een grote brand, waarbij haar moeder omkwam. Voor de politie en brandweer onderzoekt ze brandstichtingen. Niemand w... »
 
 
 
 
 

Drijfzand
Drijfzand
De nieuwe Eve Duncanthriller! Eve wordt geholpen door een helderziende in de hoop enig spoor van haar dochter te vinden. Het is al jaren geleden dat haar doc... »
 
 
 
 
 

De narcose
De narcose
Sophie is arts en gespecialiseerd in slaapstoornissen. Na uitgebreid experimenteel onderzoek heeft zij een succesvol medicijn ontwikkeld en daarmee vele pati... »
 
 
 
 
 

Vluchtroute
Vluchtroute
Emily Hudson wordt tijdens een werkbezoek in Afghanistan gegijzeld. Ze wordt ervan beschuldigd een kostbaar voorwerp in haar bezit te hebben dat naar een sch... »
 
 
 
 
 

Pandora's dochter
Pandora's dochter
Zolang ze zich kan herinneren, probeert Megan Blair de stemmen in haar hoofd tot zwijgen te brengen. Meestal met succes, maar wanneer Neal Grady weer in haar... »
 
 
 
 
 

De opdracht
De opdracht
Nieuwe thriller van populairste thrillerschrijfster van Amerika Hannah Bryson krijgt de belangrijkste opdracht van haar leven: voor een tentoonstelling in ee... »
 
 
 
 
 

Shadow Zone
Shadow Zone
Library Edition »
 
 
 
 
 

Der Mädchensammler
Der Mädchensammler
Eine Eve-Duncan-Roman »