Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Wish you were here
Wish you were here
De 19-jarige Tamar leidt een onbezorgd studenten-leven — totdat haar vader plotseling overlijdt. Nu haar leven op z’n kop staat, vlucht ze in de zorg voor ... »
 
 
 
 
 

Reunie in Rome
Reunie in Rome
Donna van Dalen groeit op in de Italiaanse hoofdstad Rome, maar als haar ouders besluiten terug te gaan naar Nederland moet ze mee. Sinds die tijd droomt Don... »
 
 
 
 
 

Mislukt
Mislukt
<p><em>Zou jij het verleden veranderen als je dat kon??</em>
<em>Loïs krijgt die kans – maar tegen welke prijs?</em></p><p>Loïs zit op de kunstacade... »
 
 
 
 
 

Summer in the city
Summer in the city
Zeven luchtige, korte, zomerverhalen, geschreven door een paar Nederlandse beloftes in het chicklitgenre: Els Ruiters, Mariëlle Bovenkamp, Iris Boter, Petra... »
 
 
 
 
 

Vijf keer in actie!
Vijf keer in actie!
<h1><strong><em>De DierenRidders - Vijf keer in actie! </em>van Iris Boter</strong></h1><h2><strong>Alle vijf boeken over de DierenRidders in één bundel</... »
 
 
 
 
 

bas wil een beest
bas wil een beest
bas wil een beest,maar van mama mag hij geen kat.en een aap of luis wil ze ook al niet!een vis dan?die vindt bas te stil.een mug bijt.en een spin?nee, dat is... »
 
 
 
 
 

Kerstverhalen
Kerstverhalen
Het Groot Kinderbijbelliedjesleesboek
met nog veel meer verhalen & liedjes!
KENNISMAKINGSBOEKJE
Twee aansprekende bijbelverhalen & liedjes voor jonge kindere... »
 
 
 
 
 

De verhalenmachine
De verhalenmachine
 »
 
 
 
 
 

De beestenbaas
De beestenbaas
<p><em>Wies & oma Wisse – De beestenbaas</em> van Pluim-winnares en <em>Herre</em>-auteur Marte Jongbloed en illustrator Iris Boter is het grappige vervolg... »
 
 
 
 
 

De bullebakbaas
De bullebakbaas
Wies en oma Wisse – De bullebakbaas is het eerste deel van een toegankelijke serie van Pluim-winnares Marte Jongbloed (bekend van Herre) voor kinderen vana... »