Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rose
Rose
My Life in Service to Lady Astor »
 
 
 
 
 

Kate
Kate
Tegen de gemoedelijke achtergrond van de Brecon Beacons voltrekt zich een ramp rondom een mooie prille liefde tussen de twee tieners Kate en Jack. Een liefde... »
 
 
 
 
 

Eileen
Eileen
'Een aangrijpende roman over het zware leven van pachters in de 18e eeuw. (...) Door de aansprekende schrijfstijl beleef je het verhaal alsof je naast Eileen... »
 
 
 
 
 

waar is juf saar?
waar is juf saar?
 »
 
 
 
 
 

Ontsnapt!
Ontsnapt!
<p>'Ontsnapt' is een leerzaam en grappig Theaterleesboek vol met verhalen en moppen die je meenemen naar andere tijden! Duik in een avontuur met Romeinse sol... »
 
 
 
 
 

Rose
Rose
Het is 1847. De zestienjarige Kate ontvlucht het door honger en ziekte geteisterde Ierland. Op de driemaster 'Mary Elisabeth' vaart ze naar de nieuwe wereld,... »
 
 
 
 
 

Het zwarte jaar
Het zwarte jaar
<p>Het is 1847. Ierland wordt al jaren geteisterd door een vreselijke hongersnood…</p><p>De zestienjarige Nora woont in een dorpje in het westen van Ierlan... »
 
 
 
 
 

Als je durft!
Als je durft!
Stan baalt van de verhuizing van een dorp naar de stad. Waarom moet hij in groep 8 nog van school wisselen? In de stad probeert hij zijn draai te vinden, maa... »