Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Rose
Rose
My Life in Service to Lady Astor »
 
 
 
 
 

Kate
Kate
Tegen de gemoedelijke achtergrond van de Brecon Beacons voltrekt zich een ramp rondom een mooie prille liefde tussen de twee tieners Kate en Jack. Een liefde... »
 
 
 
 
 

Eileen
Eileen
'Een aangrijpende roman over het zware leven van pachters in de 18e eeuw. (...) Door de aansprekende schrijfstijl beleef je het verhaal alsof je naast Eileen... »
 
 
 
 
 

Kate
Kate
De jonge Kate O'Doherty woont met haar ouders en broers in een eenvoudig pachtershuisje op een groene heuvel in het westen van Ierland. Haar vader werkt voor... »
 
 
 
 
 

fee kan het!
fee kan het!
 »
 
 
 
 
 

Waar is de ring?
Waar is de ring?
 »
 
 
 
 
 

Verdacht
Verdacht
De elfjarige Silke woont met haar moeder in Rotterdam. Als ze op een dag uit school komt, is haar moeder verdwenen. Wel is er een onbekende vrouw in huis, ma... »
 
 
 
 
 

Het zwarte jaar
Het zwarte jaar
<p>Het is 1847. Ierland wordt al jaren geteisterd door een vreselijke hongersnood…</p><p>De zestienjarige Nora woont in een dorpje in het westen van Ierlan... »
 
 
 
 
 

Een dief in de tuin
Een dief in de tuin
 »
 
 
 
 
 

Het zwarte jaar
Het zwarte jaar
Het is 1847. Ierland wordt al jaren geteisterd door een vreselijke hongersnood…De zestienjarige Nora woont in een dorpje in het westen van Ierland. Als Nor... »