Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Thuiskomen
Thuiskomen
<p>Dit ontroerende en inspirerende boek is gegroeid uit nooit eerder gepubliceerde notities over een workshop die Nouwen heeft gegeven over zijn ontmoeting m... »
 
 
 
 
 

Over spiritueel leven
Over spiritueel leven
<p>Voor Henri Nouwen is spiritualiteit een proces waarbij iets negatiefs wordt omgezet in iets positiefs. Hij leert ons om in ons leven, dat zich afspeelt tu... »
 
 
 
 
 

In the Name of Jesus
In the Name of Jesus
Reflections on Christian Leadership »
 
 
 
 
 

Hier en nu
Hier en nu
Een luisterboek met zes geleide meditaties met de basisbeginselen van mindfulness en aandachtstraining. Mindfulness is overal toe te passen, je kunt alles do... »
 
 
 
 
 

Open uw hart
Open uw hart
Henri Nouwen<br/><br/>Open uw hart.<br/> <br/>De weg naar gastvrijheid, onszelf en God<br/>Dit boek beschrijft drie wegen van spiritualiteit. De weg naar ons... »
 
 
 
 
 

Een parel in Gods ogen
Een parel in Gods ogen
Klassieker in een nieuwe uitvoering Henri Nouwen gaat in op de uitdaging van een vriend die hem vroeg: 'Hoe moeten wij, die allemaal doordrenkt zijn van de ... »
 
 
 
 
 

Alles nieuw
Alles nieuw
een uitnodiging tot geestelijk leven »
 
 
 
 
 

Eindelijk thuis
Eindelijk thuis
<p>Een toevallige confrontatie met Rembrandts schilderij <em>De terugkeer van de verloren zoon</em> vormde voor priester, hoogleraar en auteur Henri Nouwen h... »
 
 
 
 
 

Hier en nu
Hier en nu
Succesvolle Henri Nouwen klassieker in de vernieuwde reeks In deze meditaties toont Henri Nouwen op een persoonlijke en indringende wijze aan dat God veel d... »