Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stamgasten van café D'n Ever
Stamgasten van café D'n Ever
Gerrit van der Laar is vrijgezel en gebruikt het café D'n Ever als zijn huiskamer. Zijn vrienden zullen hem nooit thuis opzoeken, want als het werk gedaan i... »
 
 
 
 
 

Doelman van R.A.C.
Doelman van R.A.C.
 »
 
 
 
 
 

Op de wereld gezet
Op de wereld gezet
Dit boek vertelt het verhaal van Riet Stoops, geboren in 1942 in Rotterdam. Vanaf haar tweede jaar is ze weggehaald bij haar ouders en komt in diverse kloost... »
 
 
 
 
 

De dood als vijand?
De dood als vijand?
Dit boek vertelt het verhaal over het laatste jaar uit het leven van mijn vrouw Riet van Oosterwijk-Stoops. Een jaar, dat voor haar en mij als in een waas vo... »
 
 
 
 
 

Op de wereld gezet Umnibus
Op de wereld gezet Umnibus
In WO II wordt Riet Stoops in Rotterdam geboren, als 8e kind in het gezin Stoops-Zwijnenburg. Een familie, die tot dertien kinderen zal uitgroeien.Vanaf haar... »
 
 
 
 
 

Ik voel me klote
Ik voel me klote
Ik voel me klote,” is de uitspraak van Bas van den Biggelaar, die hij twee jaar lang misschien wel duizendmaal herhaalde. Bas ging van dokter naar dokter e... »
 
 
 
 
 

Mijn jeugdherinneringen
Mijn jeugdherinneringen
In zijn 70e levensjaar kijkt Henk van Oosterwijk terug naar zijn jeugd.<br/>Hij denkt terug aan de rust van de autoloze straten en stille akkers,<br/>weiden ... »
 
 
 
 
 

De spuigaten uit
De spuigaten uit
De spuigaten uit door Henk M. van Oosterwijk.<br/><br/>Vijfentwintig jaar lang voer Henk van Oosterwijk met zijn vrouw Riet in hun bootjes Dagaonogal 1, 2 en... »