Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Finland
Finland
Finland, het land van de duizend meren, wordt steeds populairder onder reizigers. Het moderne Scandinavische land is met vijf miljoen bewoners een van de dun... »
 
 
 
 
 

Chili
Chili
Chili is een land dat zich uitstrekt als een smalle sliert van maximaal 150 kilometer breed en 4000 kilometer lang langs de Grote Oceaan. Met het Andesgeberg... »
 
 
 
 
 

Finland
Finland
De Wereldwijzer Reisgids Finland geeft veel informatie voor een actieve natuurvakantie. Met uitgebreide informatie over Helsinki, Turku en Tampere. Naast pra... »
 
 
 
 
 

Noorwegen
Noorwegen
Veel Nederlanders vestigen zich de laatste jaren in Noorwegen. In de 17e eeuw was dat omgekeerd, toen vele Noren naar Nederland emigreerden. Noorwegen is nu ... »
 
 
 
 
 

Wandelen in de Apennijnen
Wandelen in de Apennijnen
Hoewel de Apennijnen midden in ItaliĆ« liggen, zijn omgeven door grote steden en je ze van alle kanten snel kunt bereiken, zijn ze niettemin een afgelegen en... »
 
 
 
 
 

Noord-Holland Noord
Noord-Holland Noord
 »
 
 
 
 
 

Zwitserland
Zwitserland
ANWB Ontdek reisgids ZwitserlandVerken Zwitserland op een andere manier met de uitgebreide ANWB Ontdek reisgids Zwitserland! Natuurlijk mag je de vele bezien... »
 
 
 
 
 

Noorwegen
Noorwegen
De landschappelijke diversiteit van Noorwegen is ongekend: diepe fjorden, woeste bergen, ijzige hoogvlakten, honderden watervallen, machtige gletsjers, nauwe... »
 
 
 
 
 

Noord-Scandinaviƫ
Noord-Scandinaviƫ
Uitgestrekte vlakten met mos en korstmos, toendra's zo ver de horizon reikt, een jagende laplanduil in de schemer, tienduizenden alken en zeekoeten op een vo... »
 
 
 
 
 

Een dagje wandelen in Duitsland
Een dagje wandelen in Duitsland
Duitsland. Het lijkt zo ver weg. De bezitter van deze gids zal daar snel anders over denken, want Duitsland begint gewoon vlak na de grens. Duitsland waar me... »