Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gelukkig zijn
Gelukkig zijn
Er is in onze tijd een grote nieuwe belangstelling voor monniken, Oosterse monniken, zoals de lama's uit Tibet of Japanse zen-monniken, hebben in het Westen ... »
 
 
 
 
 

Sacred dance
Sacred dance
 »
 
 
 
 
 

Sacrale dans
Sacrale dans
 »
 
 
 
 
 

Lekenpraat
Lekenpraat
Annemiek Schrijver & Hein Stufkens Lekenpraat. Over verkwikkende teksten uit de BijbelIn ‘Lekenpraat’ worden teksten uit de Bijbel tegen het licht gehoud... »
 
 
 
 
 

Spiritualiteit
Spiritualiteit
 »
 
 
 
 
 

Een woord in de wind
Een woord in de wind
Deze jubileumbundel die verschijnt vanwege Stufkens zestigste verjaardag bevat de gedichten uit de acht gedichtenbundels die Hein Stufkens publiceerde alsmed... »
 
 
 
 
 

Gebroken brein
Gebroken brein
‘Lees, luister en je ziet liefde in het duister.Deze gedichten snijden naar binnenZe helen bloedende harten.’Marinus van den Berg In september 2018 kreeg... »
 
 
 
 
 

De grondwet voor geluk
De grondwet voor geluk
Alle mensen willen gelukkig zijn, maar ze weten niet precies wat hen gelukkig maakt. Dat zei de Romeinse filosoof Seneca al in de eerste eeuw. Maar in diezel... »
 
 
 
 
 

Een ketterse catechismus
Een ketterse catechismus
De centrale thema"s uit de oude catechismus blijven actueel: waartoe ben ik op aarde, wat moet ik eigenlijk geloven, wat betekent bidden, hoe moet ik omgaan ... »