Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

FC De Kampioenen Op zoek naar Markse
FC De Kampioenen Op zoek naar Markse
In de beste traditie van de Waar is Wallyreeks is er nu ook een zoekboek van F.C. De Kampioenen. Met kijkplaten boordevol grappige details en met altijd maar... »
 
 
 
 
 

Kampioenen in Afrika
Kampioenen in Afrika
Boma heeft een grote verrassing voor zijn Kampioenen. Ze zijn uitgenodigd om een wedstrijd te spelen tegen het nationale team van een Afrikaans koninkrijk. Z... »
 
 
 
 
 

Markske-special!
Markske-special!
 »
 
 
 
 
 

Sergeant Carmen
Sergeant Carmen
Boma heeft zijn oog laten vallen op een nieuwe poetsvrouw, een jonge vrouw, waardoor Carmen haar baan verliest. Gelukkig is er het leger, waar men een gebrek... »
 
 
 
 
 

De vliegende reporter
De vliegende reporter
In navolging van Leonardo da Vinci, de gebroeders Wright en Panamarenko vindt Markske het vliegtuig opnieuw uit. Of beter gezegd, een stel handige vleugels w... »
 
 
 
 
 

De dader heeft het gedaan
De dader heeft het gedaan
Markske waant zich een groot detective. Wanneer er allerlei vreemde diefstallen plaatsvinden, is hij telkens degene die het gestolen goed weet terug te vinde... »
 
 
 
 
 

Supermarkske
Supermarkske
Markske werkt te hard en heeft schijnbaar geen belangstelling meer voor Bieke. Op aanraden van Carmen, probeert Bieke hem jaloers te maken. Ze doet alsof ze ... »
 
 
 
 
 

50 kaarsjes
50 kaarsjes
Kampioenen 050 50 Kaarsjes En CD »
 
 
 
 
 

De wereldkampioenen
De wereldkampioenen
Markske wordt door de voetbalbond uitgenodigd om in te vallen bij de Rode Duivels tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Japan! Boma beslist dan om ieder... »
 
 
 
 
 

Gebakken lucht
Gebakken lucht
Op een dag komt er bij de Kampioenen een heuse goeroe langs, die niet alleen de vrouwen weet in te palmen voor zijn new-age sekte, maar ook de mannen een rad... »