Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Boma Special
Boma Special
 »
 
 
 
 
 

Gebakken lucht
Gebakken lucht
Op een dag komt er bij de Kampioenen een heuse goeroe langs, die niet alleen de vrouwen weet in te palmen voor zijn new-age sekte, maar ook de mannen een rad... »
 
 
 
 
 

Kampioen zijn is plezant!
Kampioen zijn is plezant!
Dimitri De Tremmerie zit in de gevangenis wegens belastingfraude. Zijn garage is verkocht aan Bernard Theofiel Waterslaeghers, de neef van Xavier. BTW is een... »
 
 
 
 
 

Vertongen en zoon
Vertongen en zoon
Nog steeds op zoek naar een vaste baan, gaat Markske stage lopen bij zijn vader, die begrafenisondernemer is. Dit leidt natuurlijk tot hilarische toestanden,... »
 
 
 
 
 

De wereldkampioenen
De wereldkampioenen
Markske wordt door de voetbalbond uitgenodigd om in te vallen bij de Rode Duivels tijdens het wereldkampioenschap voetbal in Japan! Boma beslist dan om ieder... »
 
 
 
 
 

Kampioenen op wielen
Kampioenen op wielen
Boma gaat een weddenschap aan met de voorzitter van een wielerclubje. Die voorzitter is niemand minder dan kolonel Van de Sijpe, die beweert dat zijn wielert... »
 
 
 
 
 

Kampioenen op verplaatsing
Kampioenen op verplaatsing
FC De Kampioenen heeft weer eens verloren. Balthazar Boma pikt het niet langer en besluit met gans de ploeg op hoogtestage te gaan in de Ardennen. Bovendien ... »
 
 
 
 
 

Oma Boma
Oma Boma
Boma’s moeder komt op bezoek! De kranige dame is vast besloten om zich intens te bemoeien met het privé-leven van haar zoon. Om te beginnen moet hij breke... »
 
 
 
 
 

Agent Vertongen
Agent Vertongen
Er gebeuren diverse kunstdiefstallen in de streek. Ook bij de Kampioenen, maar dat blijkt een vergissing te zijn. De wedstrijdbekers van Boma zijn immers nie... »
 
 
 
 
 

De dader heeft het gedaan
De dader heeft het gedaan
Markske waant zich een groot detective. Wanneer er allerlei vreemde diefstallen plaatsvinden, is hij telkens degene die het gestolen goed weet terug te vinde... »