Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tres fabellae
Tres fabellae
Mulisch was een meester op de lange baan, maar zijn meesterschap gold evengoed het korte verhaal. Dat bewijzen de drie verhalen in dit literaire kleinood, wa... »
 
 
 
 
 

De tijd zelf
De tijd zelf
Op de werktafel van Harry Mulisch lagen op de dag van zijn overlijden aantekeningen, prints, knipsels en boeken. Deze paperassen waren bestemd voor een roman... »
 
 
 
 
 

Poetracks
Poetracks
In de productie <i>Poetracks</i> bewerken goeie popmuzikanten een gedicht van een Grote Nederlandse dichter tot een song. In dit luisterboek hoor je verschil... »
 
 
 
 
 

Vonk
Vonk
Het fragment Vonk ontstond in de eerste helft van de jaren zeventig. Aan het woord is een engel, die een zielevonk voorbereidt op zijn aardse bestaan als men... »
 
 
 
 
 

Hoogste tyd
Hoogste tyd
 »
 
 
 
 
 

The Discovery Of Heaven
The Discovery Of Heaven
On a cold night in Holland, Max Delius picks up Onno Quist, a chaotic philologist who cannot bear the banalities of everyday life. They are like fire and wat... »
 
 
 
 
 

De toekomst van gisteren
De toekomst van gisteren
protokol van een schrijverij. BBLiterair. »
 
 
 
 
 

Chantage op het leven
Chantage op het leven
Het verhaal 'Chantage op het leven' is verschenen in de gelijknamige verhalenbundel Chantage op het leven (1953) bij uitgeverij De Bezige Bij. »